Nieuws

Beverage Can Makers Europe lanceert nieuwe website

 
Beverage Can Makers Europe (BCME), de beroepsorganisatie voor Europese blikfabrikanten lanceert vandaag haar nieuwe website. Op de nieuwe BCME site (www.bcme.org) is alle informatie te vinden over het drankblikje, de activiteiten van de BCME, haar leden en de partners. 
 
De website besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en de milieuaspecten van het drankblikje. Metaal is een materiaal dat eindeloos hergebruikt kan worden, en daarmee een heel goed voorbeeld van de werking van een circulaire economie. Wereldwijd is blik, met een recyclingpercentage van meer dan 70%, al de meest recyclede verpakking.
 
Op de website is ook informatie te vinden over het “Metal Recycles Forever” logo, dat op steeds meer conservenblikken en drankblikjes te vinden is. Dit logo is bedoeld om consumenten te informeren en te stimuleren meer blik te recyclen.
 
Beslissers in de verpakkingsindustrie kunnen inspiratie opdoen en ‘best practices’ vinden bij de onderdelen benefits en innovations. Op deze pagina’s staan de belangrijkste voordelen van blik als verpakkingsmateriaal en de meest recente productontwikkelingen. Tenslotte geeft de site een overzicht van het laatste nieuws (www.bcme.org/news) en kan de bezoeker er alle informatie vinden over de meest recente marktdata en trends.
 
Ellen Wauters, BCME General Manager, zegt: “We zijn trots op onze nieuwe website. Hij ziet er helemaal up-to-date uit met een modern design, een toegankelijke navigatie en het laatste nieuws voor onze stakeholders. We willen graag dat deze website voor hen hét platform is waar zij alle informatie over het drankblikje kunnen vinden.”
 

Zoeken

Beeldmateriaal